Новини

30 квітня відбулася акція " Посади дерево!". Учні 9 класу висадили на території школи молоді деревця.

Шевченківські дні особливі в нашій школі. Розпочали ці дні поетичним вернісажем «Іду з дитинства до Тараса». Саме тут прозвучали найулюбленіші рядки творів Кобзаря.

" Зробити все можливе, щоб у цей непростий час діти могли радіти, грати, розвиватися, творити й відчувати підтримку - задля цього працює наша команда фасилітаторів Українського Червоного Хреста Миколаївщини", - так розповідає про свою роботу тренерка Червоного Хреста Тетяна.

5 березня в нашому закладі провів профілактичну роботу Головний інспектор Новоодеського РС ГУ ДСНС Петров Павло Петрович, який розповів учням/ ученицям 1-4 класів про правила поведінки під час пожеж, правила поведінки з мінно-вибуховими приладами. Школярі показали свою обізнаність у знаходженні небезпечних предметів на розмальовках, переглянули...

29 лютого в наш заклад завітали волонтери Червоного Хреста, які провели з учнями 1 та 9 класу тренінги з відновлення ментального здоров'я. Першокласники занурилися в світ творчості, а учні та учениці 9 класу вчилися взаємодіяти один з одним, розвивали емпатію, виконували веселі руханки.

24 лютого 2022 року о 5.00 російська армія розпочала обстріл мирних міст України, путін заявив про початок спеціальної військової операції, а наш президент Володимир Зеленський звернувся до українського народу про те, що росія розпочала повномаштабне вторгнення.

21 лютого в Баловненському ліцеї відбулися заходи, присвячені Дню рідної мови.

Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати