Новини

24 лютого 2022 року о 5.00 російська армія розпочала обстріл мирних міст України, путін заявив про початок спеціальної військової операції, а наш президент Володимир Зеленський звернувся до українського народу про те, що росія розпочала повномаштабне вторгнення.

21 лютого в Баловненському ліцеї відбулися заходи, присвячені Дню рідної мови.

Сьогодні ми згадуємо Героїв, які віддали своє життя за волю і вільний вибір нашого народу під час революції Гідності, - Героїв Небесної Сотні. Світла пам'ять усім полеглим за Вітчизну. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні і всіх, хто загинув за Батьківщину.

20 лютого в наш ліцей завітав мобільний клас безпеки. З учнями/ ученицями закладу працівники ДСНС та поліції провели заняття, під час яких школярі і школярки пригадали правила дорожнього руху, правила поводження з електроприладами. Говорили також про правила спілкування в інтернеті, про безпеку такого спілкування. Та більш детально працівники ДСНС...

16 лютого в наш заклад завітали викладачі Миколаївського аграрного університету, які розповіли учням/ученицям 9-11 класів про університет та його престижність, познайомили старшокласників з переліком професій, які можна здобути у ВНЗ. Щоб здобувачі освіти краще зрозуміли і опрацювали отриману інформацію, заняття проводили у формі тренінгу.

День єднання українського народу – нове свято, його відзначають із 2022 року. Задум полягав у протидії гібридним загрозам, адже саме про 16 лютого 2022 року говорили як про дату ймовірного повномасштабного нападу Росії на Україну. Ідея свята полягала у тому, щоб відповісти згуртованістю та єднанням українців на загрозу вторгнення. Власне, завдяки...

В Баловненському ліцеї проведена інформаційно-роз'яснювальна робота з учнями 8-11 класів про кримінальну відповідальність неповнолітніх щодо здійснення диверсійної діяльності, спрямованої на шкоду державній безпеці України. До учнів/ учениць ліцею доведена інформація про:

М'які навички. Вони універсальні та допомагають досягти успіху в будь-якій професії, передбачають високі комунікаційні здібності та самоорганізацію, вміння довгострокового планування, командну роботу. Вчені з Гарварду та Стенфорду запевняють, що професійний успіх на 85 % залежить саме від soft skills.

День Соборності України – національне свято, що відзначається на честь акту Злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки.

Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати